Dag van het Jonge Kind (Congres)

Dag van het Jonge Kind (Congres professionals)


Ook in Almere vragen we aandacht voor de belangrijke, jonge jaren van kinderen van 0 t/m 6 jaar. Dit jaar zullen we dan ook net als voorgaande jaren de Dag van het Jonge Kind (een congres voor professionals) organiseren. Dit jaar wordt de Dag van het Jonge Kind georganiseerd op vrijdag 17 april.


De Dag van het Jonge Kind bestaat uit een aantal inspirerende lezingen en verschillende prikkelende workshops.


Wil je zeker zijn van deelname, schrijf je dan nu alvast in!


Programma


Het programma bestaat uit 1 of 2 inspirerende sprekers en 8-10 prikkelende workshops om uit te kiezen. Lees hier het volledige programmaDoelgroep 


Doelgroep voor het congres zijn professionals uit het lokale werkveld, gericht op kinderen van 0 t/m 6 jaar. Denk hierbij aan zorg, welzijn, onderwijs en kinderopvang. Doel is om de verbinding tussen deze partijen te versterken en inhoudelijk aandacht te vragen voor het onderwerp. We nodigen je bij deze van harte uit om deel te nemen.


Informatie


Datum: Vrijdag 17 april

Tijd congres: 9:00-13 uur

Aansluitend Masterclasslunch: 13-14 uur

Locatie: de nieuwe bibliotheek Stad


Volg ook onze Facebook-pagina voor de laatste nieuwtjesAanmelden


Inschrijven voor de Dag van het Jonge Kind kan nu al om zeker te zijn van een plekje!

Deelname aan het congres is gratis. Bij niet tijdig afmelden (7 dagen van tevoren) of niet op komen dagen zijn wij genoodzaakt om i.v.m. verspilling €75,- excl. BTW in rekening te brengen. 


Lees hier meer over deelname van jouw organisatie aan de Week van het Jonge Kind om jezelf op een goede manier te presenteren bij jouw doelgroep.