Organisatie

Marije Magito

"Al jaren help en leer ik professionals in de kinderopvang en het basisonderwijs om nog beter aan te sluiten bij de ontwikkelingsbehoeften van kinderen. Dit doe ik op een professionele, gepassioneerde wijze door middel van het verzorgen van trainingen en individuele videocaching op de werkvloer. Naast mijn werkzaamheden voor professionals faciliteer ik, onder andere, de klassenleid(st)ers van het Jonge Kind Centrum (Baby Sensory Almere en Dreumesfun) zodat zij met veel plezier de lessen kunnen geven aan ouders met hun kinderen. Als vrijwilliger ben ik actief in de organisatie van het congres voor professionals in de Week van het Jonge Kind Almere en bestuurslid bij de Vereniging Speelotheken Nederland. Hiernaast verzorg ik lezingen en workshops op, onder meer, de KindVak en de Negenmaandenbeurs.”

Susanne Frens

Als ondernemer zoek ik graag naar creatieve manieren om de doelgroep te bereiken. Als eigenaar en sitemanager van het digitale platform Kidsproof Almere weet ik wat er aan activiteiten speelt voor de doelgroep. Mijn kernwoorden zijn content, branding, creativiteit en ervaren. Vanuit mijn organisatie probeer ik het uitgebreide aanbod uit Almere onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Daarnaast organiseren ik verschillende evenementen, zoals Dé Kindermarkt, Kids-Doe-Dag en de Kidsproof-evenementen.


Als moeder van 3 kinderen (4, 5 & 7 jaar) ben ik altijd op zoek naar de leukste uitjes, fijne kidsproof-plekken en goede adressen!

De Week van het Jonge Kind Almere wordt dit jaar mogelijk gemaakt door: