Dag van het Jonge Kind (Congres)

Dag van het Jonge Kind (Openingscongres professionals)

 

Ook in Almere vragen we aandacht voor de belangrijke, jonge jaren van kinderen van 0 t/m 6 jaar. Dit jaar zullen we dan ook net als vorig jaar de Week van het Jonge Kind in Almere openen met De Dag van het Jonge Kind (een congres voor professionals) op vrijdag 8 april. Dit congres bestaat uit een aantal inspirerende sprekers en verschillende prikkelende workshops. Ben jij een professional uit het brede werkveld? Meldt je dan snel aan voor dit gratis congres!

 

Programma

 

Klik hier voor het volledige programma.

 

Doelgroep

 

Doelgroep voor het congres zijn professionals uit het lokale werkveld, gericht op kinderen van 0 t/m 6 jaar. Denk hierbij aan zorg, welzijn, onderwijs en kinderopvang. Doel is om de verbinding tussen deze partijen te versterken en inhoudelijk aandacht te vragen voor het onderwerp. We nodigen je bij deze van harte uit om deel te nemen.

 

Informatie

 

Datum: vrijdag 8 april 2015

Tijd: 9-15 uur (o.v.b)

Locatie: Windesheim Flevoland (Hospitaaldreef 5, 1315 RC Almere). Informatie over parkeren, openbaar vervoer en routebeschrijving vind je hier.

Volg ook onze Facebook-pagina voor de laatste nieuwtjes

 

 

Aanmelden

 

Geef je nu direct op voor De Dag van het Jonge Kind!

Deelname aan het congres is gratis. Bij niet tijdig afmelden (7 dagen van tevoren) of niet op komen dagen zijn wij genoodzaakt om i.v.m. verspilling €75,- excl. BTW in rekening te brengen.

 

Lees hier meer over deelname van jouw organisatie aan de Week van het Jonge Kind om jezelf op een goede manier te presenteren bij jouw doelgroep.