Informatiemarkt

Interactieve markt


Tijdens de Dag van het Jonge Kind (congres professionals) en het Jonge Kind Kinderboeken Festival voor ouders en kinderen organiseren we een interactieve informatiemarkt. Zo willen we professionals, maar vooral ook ouders en kinderen kennis laten maken met wat Almere te bieden heeft voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. We kunnen jouw organisatie onder de aandacht brengen en dat levert positieve publiciteit en bekendheid op!


Laat jouw organisatie zien! 


We nodigen jouw organisatie van harte uit om ook deel te nemen en jouw organisatie te laten zien! Dat kan d.m.v. een informatietafel, maar nog leuker is het aanbieden van een leuke activiteit om de interactie aan te gaan met ouders, opvoeders en andere professionals. Denk bijvoorbeeld aan een korte workshop, quiz of knutselactiviteit. Het ligt er natuurlijk maar net aan waar jouw organisatie zich op richt en goed in is. We denken graag met je mee...


Kosten


Deelname Jonge Kind Kinderboeken Festival voor ouders & kinderen op zaterdag 6 april - in overleg

Deelname informatiemarkt Dag van het Jonge Kind (congres) op donderdag 11 april en/of vrijdag 12 april - €50,- voor 1 dagdeel, €75,- voor 2 dagdelen.


Prijzen zijn excl. BTW en incl. promotie


Aanmelden


Klik hier om jouw organisatie direct aan te melden.