Bezoekers

Tijdens de Week van het Jonge Kind kun je kennis maken met hetgeen Almere te bieden heeft voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. Denk hierbij aan zorg, onderwijs, opvang, opvoeding, welzijn, maar ook spel en activiteiten.


het Jonge Kind Kinderboeken Festival


Op zaterdag 6 april openen we de Week van het Jonge Kind met het Jonge Kind Kinderboeken Festival. Je bent van harte welkom op dit gratis evenement waar van alles te beleven is! Er zijn verschillende inspirerenden, leuke en culturele (gratis) activiteiten voor kinderen. De nieuwe bibliotheek staat vol met boeken die jij kunt ontdekken en beleven! Voor meer informatie over het evenement klik hier.
De Week van het Jonge Kind Almere


Van 6 t/m 14 april stellen verschillende organisaties uit Almere hun deuren open om jou kennis te laten maken met hun activiteiten. Klik hier voor een overzicht van activiteiten in Almere.


Op de site van Kidsproof Almere vind je ook een overzicht van waar er in Almere iets leuks georganiseerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan open dagen, (gratis) workshops en lezingen. Mocht je zelf leuke suggesties hebben, dan horen we die natuurlijk graag!